People working on laptops

Partnerskap

Vårt partnerskap ger frihet att arbeta på egna villkor, med utbildning, verktyg, support och konkurrenskraftig ersättning.

Partnerskap

Ett bättre sätt att jobba

Att vara partner i Panamond Connect innebär att du har möjlighet att arbeta som egen eller ansluten arbetstagare på en modern mjukvaruplattform. Du driver din egen affär med dina egna kunder med hjälp av Panamonds verktyg. Du har tillgång till en egen hemsida och kan jobba var du vill. Dessutom erbjuds du förstklassig utbildning och verktyg samt tillgång till support, statistik och konkurrenskraftiga villkor för att hjälpa dig att lyckas och nå ekonomisk stabilitet och framgång.

Jobba där du är

Du kan arbeta var som helst, så länge du har tillgång till internet och en dator eller mobil enhet. Du kan välja att arbeta hemifrån, på ett kafé eller på en annan plats som passar dig bäst. Du behöver inte oroa dig för att behöva pendla till ett kontor varje dag, vilket sparar både tid och pengar. Dessutom ger det dig möjlighet att anpassa din arbetsmiljö efter dina egna behov, vilket kan öka din produktivitet och trivsel på jobbet.

Egen hemsida

Vi ger dig möjlighet att skapa din egen personliga hemsida för att visa upp dina tjänster och erfarenheter. Du får en plattform där du kan presentera dig själv och dina tjänster på ett professionellt sätt. Du kan skapa en personlig profil där du visar upp din erfarenhet, dina tidigare projekt och dina kundrecensioner. Genom att ha en egen hemsida ökar du din synlighet på internet och kan enklare nå ut till potentiella kunder. Det kan också ge dig möjlighet att skilja dig från konkurrenterna och visa upp din unika kompetens och personlighet.

Fristående eller ansluten

Du kan välja att arbeta som fristående eller ansluten till företaget. Som partner har du möjlighet att välja om du vill arbeta som fristående konsult eller som anställd inom företaget. Ja, Som fristående har du möjlighet att arbeta med olika uppdragsgivare och kombinera med annan verksamhet eller studier. Du kan också välja hur du plockar ut din ersättning och ha större möjlighet att påverka din egen karriärutveckling. Ja, Du har också valmöjlighet att vara anställd och på så sätt bedriva förmedling direkt med Panamond Connect som arbetsgivare.

Modern mjukvaruplattform

Vi använder en modern och användarvänlig mjukvaruplattform för att underlätta din arbetsdag. Som partner får du tillgång till en användarvänlig och modern plattform för att utföra ditt arbete. Plattformen är utformad för att underlätta din arbetsdag och ge dig de verktyg och resurser du behöver för att vara produktiv och effektiv. Du kan enkelt hantera dina uppdrag, kommunicera med kunder, kollegor och potentiella finansiärer. Du kan samtidigt ta del av viktig information och statistik.

Tillgänglig support

Som partner får du tillgång till hjälp och support när du behöver det. Vi har en supportavdelning som är tillgänglig via telefon, e-post eller chatt för att svara på dina frågor och lösa eventuella problem. Dessutom kan du få stöd och vägledning från erfarna mentorer och experter som kan hjälpa dig att hantera utmaningar och ta rätt beslut. Genom att ha tillgång till support kan du känna dig trygg och säker på att du alltid har hjälp att tillgå när du behöver det.

Statistik och rapporter

Vi ger dig tillgång till statistik och rapporter för att du ska kunna följa din utveckling och prestation. Du kan ta del av statistik om dina arbetstimmar, dina intäkter och dina kundrecensioner för att följa din utveckling över tid och se hur du presterar jämfört med dina kollegor. Dessutom kan du få tillgång till rapporter och analyser som kan hjälpa dig att ta bättre beslut och optimera ditt arbete. Genom att ha tillgång till statistik och rapporter kan du få en bättre överblick över din verksamhet och ta kontroll över din karriärutveckling.

Konkurrenskraftiga villkor

Som partner kan du vara säker på att du får en bra ersättning för ditt arbete. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga villkor och förmåner för att säkerställa din ekonomiska stabilitet och framgång. Du kan få en fast lön eller arbeta på provision, beroende på vad som passar dig bäst. Genom att erbjuda konkurrenskraftiga villkor visar vi att vi uppskattar ditt arbete och vill hjälpa dig att nå dina mål.

Dessa nyckelfunktioner är alla utformade för att underlätta och stödja ditt arbete som egen eller ansluten arbetstagare. Med stöd av modern teknik, utbildning och verktyg, tillgång till support och statistik samt konkurrenskraftiga villkor kan du ta kontroll över din karriär och nå framgång på dina egna villkor.

Låt oss arbeta tillsammans

Är du intresserad av att ta nästa steg, hör av dig! Skicka oss ett meddelande genom att använda formuläret bredvid, eller skicka ett mejl.

Postal address

Panamond Connect

Kvarngatan 2

311 45 Falkenberg

Email
info@panamond.com