Panamond Connect

Panamond Connect är en serviceorganisation som kombinerar den stora organisationens tyngd med små aktörers snabbrörlighet och lyhördhet. VD är Sebastian Sjöberg.

About us image
Vår historia
Panamond Connect grundades med en vision om att erbjuda de bästa finansieringslösningarna till människor över hela världen. Med över ett decennium av erfarenhet inom finansieringsbranschen och en djup förståelse för behoven hos både kunder och förmedlare, insåg grundarna att det fanns ett gap på marknaden som de kunde fylla. De ville skapa en organisation som kombinerade fördelarna med en stor, etablerad organisation med den personliga, lyhörda service som en mindre aktör kan erbjuda.
Vårt uppdrag
Vårt uppdrag på Panamond Connect är att hjälpa fristående förmedlare över hela världen att erbjuda sina kunder de bästa finansieringslösningarna som finns tillgängliga. Vi gör detta genom att kombinera vår stora organisationens resurser och expertis med den lokala närvaron och snabbrörligheten hos våra förmedlare. Vi tror att en personlig, lyhörd service är avgörande för att bygga starka relationer med både förmedlare och kunder, och vi strävar alltid efter att leverera på det löftet.
Våra tjänster
Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för fristående förmedlare som vill utvidga sina affärer och erbjuda sina kunder de bästa finansieringslösningarna som finns tillgängliga. Våra tjänster inkluderar allt från produktutbildning och marknadsföringsstöd till tillgång till en global nätverk av experter inom finansieringsbranschen. Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra våra tjänster för att hjälpa våra förmedlare att lyckas och växa.
Vårt team
Vi är ett team av erfarna, engagerade och passionerade personer som brinner för att hjälpa fristående förmedlare att lyckas. Vårt team består av experter inom finansieringsbranschen, produktutveckling, marknadsföring och teknik, som arbetar tillsammans för att leverera de bästa möjliga lösningarna till våra kunder. Vi tror att mångfald och inkludering är avgörande för att bygga ett starkt och effektivt team, och vi strävar alltid efter att skapa en miljö där alla känner sig välkomna och uppskattade.